Hemvändardag


Idag är det Tomelilla marknad och också hemvändardag för alla Tomellillingar i förskingringen. Vi tillhör väl inte den kategorin precis, men vi vände ändå hemåt idag. Efter ett dygn i Kristianstad och diverse upplevelser är det skönt att vara hemma igen.

Huvudanledningen till vårt besök var konserten i Tivoliparken i onsdagskväll. Vi hade trevligt sällskap av Lotten och Göran, fint väder, god dricka och ja, det var väl det hela..........

Nä, visst nej det var ju några som skulle spela också! Calle, Brolle, Boppers och Refreshments skulle ju uppträda! Och det gjorde de säkert också! I vilken ordning de uppträdde kan jag inte redogöra för. De lät ungefär likadant, lika segt och lika tråkigt. Nu glömde jag ju extrasångarna, fast i och för sig de var inte bättre de! Men vi SATT bra och det gjorde större delen av publiken också innan de började att droppa av! 
Vi gjorde  några tappra försök att dra igång lite allsång i pauserna, men nej. Nästa år ska vi kolla vad PRO har på sitt program, sämre kan det inte bli!  De spelar säkert "Viggen" där och den är det ju litta fart i!




Bättre tryck var det på Stora torg där Black Jack spelade upp till dans!

Sen var klockan mycket ( enligt våra mått!) och vi var "mätta och trätta" och hamnade och somnade här:





Detta rummet "glömde" vi dock att besöka:

 



Men det tar vi nästa gång!


Efter en god frukost checkade vi ut och begav oss hem mot "Gula huset" igen (för er som inte vet så kallas psyk i Kristianstad så).
Eftersom maken druckit ett antal öl igår blev jag dagens chaufför eller snarare dagens körskolelev? Min man kan minsann köra vår bil även från högersätet! Det ni!!
Men hem kom vi, hela och friska och nån skilsmässa är inte aktuell. Så då är väl allt som det ska igen! Var sak på sin plats och rätt folk på rätt plats eller nåt sånt!

Dagens middag: Stekt ytterfilé, potatis, brunsås,  kokta morötter, gröna bönor och svart vinbärsgelé

Dagens klurighet: Hur vet myggorna vem de skall sticka?
 
Svar på gårdagens: TUPPEN RÖR ALLTID PÅ SIG NÄR HAN GAL

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0